Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Зразковий художній колектив «Перлина»

Зразковий художній колектив «Перлина»

Хореографічному колективу «Перлина» Будинку творчості дітей юнацтва та молоді присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив»
Зразковий художній колектив «Перлина»

Яскравий і креативний дитячий хореографічний колектив БХТДЮМ «Перлина» під проводом його незмінних: керівника – хореографа Ірини Марченко та творчих наставників – директора Ніни Іванівни Товкун, заступника директора з навчально – виховної та методичної роботи – Ірини Іванівни Омельяненко завжди був і є окрасою Переяславчан.

Дитячий хореографічний колектив БХТДЮМ «Перлина»– улюбленець публіки, неодноразовий переможець багатьох конкурсів та фестивалів народного танцю різних рівнів. Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.09.2018 № 1035 “Про присвоєння, підтвердження, позбавлення почесних звань «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив»” хореографічному колективу Будинку художньої творчості відділу освіти Переяслав – Хмельницької міської ради «Перлина» присвоєно почесне звання «Зразковий художній колектив». Присвоєння почесного звання є однією з форм підтримки, стимулювання та заохочення дитячих творчих колективів, піднесення рівня їх майстерності.

Щиро вітаємо вихованців та його керівників з присвоєнням почесного звання. Дякуємо їм за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове в собі й у житті. У кожній нашій дитині світить сонце, вони всі – талановиті, демократичні, розкуті. Бажаємо нових успіхів та творчих злетів і перемог!



1