Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » На Переяславщині запрацювала патрульна поліція

На Переяславщині запрацювала патрульна поліція

Патрульні поліцейські Переяславщини

У понеділок 1 лютого в урочистій обстановці начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції Валентин Токарський та  представники районної та міської влади провели на перше чергування 16 патрульних поліцейських. Хлопці пройшли переатестацію та зараховані до лав Національної поліції України.

Повністю укомплектовано 2 екіпажі патрульної поліції: вони вже отримали автомобілі, нову форму та пальне на місяць цілодобового патрулювання. Найважливіший критерій це – швидкість та ефективність роботи. Виїзд патрульних по Переяславу орієнтовно буде здійснюватися в межах 5-7 хвилин, по району екіпаж домчить – до 20 хвилин.

Начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції Валентин Токарський відмітив, що патрульні пройшли жорсткий відбір та будуть з честю носити це звання. Валентин Володимирович побажав хлопцям у роботі керуватися лише одним девізом – Чесно служити на благо громадян, належним чином дбаючи про їх безпеку та спокій.

З вітальним словом до патрульних звернувся голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Григорій Дубина. Він наголосив, що громада покладає на них великі сподівання, адже люди вже стомилися від безкарності та корупції в внутрішніх справ. В районі постійно зливається трансформаторне масло, випилюється ділова деревина у лісових насадженнях. Григорій Іванович впевнений, що цілодобові чергування по місту та району – це дієвий механізм для попередження злочинів.



1