Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У міській раді вітали фізкультурників, спортсменів та ветеранів спорту

У міській раді вітали фізкультурників, спортсменів та ветеранів спорту

9 вересня напередодні свята усіх прихильників здорового способу життя – Дня фізичної культури і спорту – в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася урочиста зустріч, на яку були запрошені спортсмени, тренери, вчителі та викладачі фізичної культури і спорту міста. Спортсменів Переяслава вітали міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко. Зокрема, Тарас Вікторович зазначив, що славне місто Переяслав завжди досягало високого рівня підготовки спортсменів, про що свідчать численні перемоги.

На честь Дня фізкультурника 17-ти фахівцям спортивної галузі мер вручив подяки міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту міста і побажав тренерам та вихованцям успіхів і перемог, бо спортивна слава – це слава нашого міста.

Начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Валерій Мільгевський розповів про діяльність в місті громадських організацій спортивного напрямку, директор дитячо-юнацької спортивної школи Людмила Буряк розповіла про організацію роботи спортшколи, декан факультету фізичного виховання Віктор Куйбіда поділився інформацією щодо досягнень студентів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» в галузі спорту.



1