Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславській громаді відзначили День місцевого самоврядування

У Переяславській громаді відзначили День місцевого самоврядування

У Переяславській громаді відзначили День місцевого самоврядування

7 грудня, у місті Переяслав відбулися заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування, в яких взяли участь міський голова Вячеслав Саулко, його заступники, секретар міської ради, керуюча справами виконкому, депутати, представники підприємств, установ та організацій міста.

«Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування. Це свято підкреслює велику значимість існування важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу, – підкреслив міський голова Вячеслав Саулко. – Бажаю усім вам, хто працює на благо нашої територіальної громади, відстоює її потреби та інтереси, нових звершень та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від тієї справи, яку ви робите гідно та професійно».

Крім вітань святкова програма заходу супроводжувалася й нагородами. За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток органів місцевого самоврядування, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята грамотами та подяками різного рівня відзначено чималу когорту працівників органів місцевого самоврядування Переяславщини. Окремо Подяку за співпрацю від імені директора Київського обласного центру зайнятості Дениса Дармостука Вячеславу Володимировичу вручила Любов Красова. Ряд нагород на винуватців заходу очікував і від Київської громадської організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос».

Вітальна святкова програма супроводжувалась чудовими художніми номерами, підготовленими Лідією Ющишин та Вікторією Якубовською.



1