Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславі відкрився продуктовий маркет «Фора»

У Переяславі відкрився продуктовий маркет «Фора»

маркет «Фора» Переяслав

У середу, 24 лютого відбулося офіційне відкриття новозбудованого супермаркету «Фора», що розташований на вулиці Богдана Хмельницького, поблизу автовокзалу. І хоча двері магазину відчинилися для покупців кількома днями раніше, з минулої п’ятниці, на урочистості завітали сотні переяславців.

Біля входу аніматори в яскравих костюмах розважали дорослих та дітей, дарували повітряні кульки, танцювали під гучну музику. Магазин площею близько 900 кв. м зустрів гостей широким асортиментом товару – понад 8 000 найменувань: свіжі овочі та фрукти, бакалія, сири, ковбаси, м’ясо, напої, випічка з власної пекарні, кури-гриль, солені та копчені продукти власного виробництва тощо. Поціновувачі кави можуть купити улюблений напій, і забрати його з собою. Покупці кажуть – приємно вражені таким різноманітним вибором.

Найобговорюванішим товаром «Фори» впродовж останніх днів була піца, яку тут виготовляють у власній пекарні. Щодня з 9 до 22 години свіжоспечену гарячу піцу можна замовити прямо у торговому залі, однак у день відкриття це виявилось непросто. Охочих скуштувати новинку виявилося так багато, що на отримання замовлення доводилося чекати кілька годин.

Особливо людно було біля відділів з рибною та м’ясною продукцією. Свіже м’ясо до прилавків магазину постачає власний цех. Біля вітрини Тетяна Лактіонова з онучкою Сонею обирають ковбаси.

На деякі групи товарів діють акційні пропозиції, вони виділені жовтими цінниками. А для людей похилого віку та людей з інвалідністю в мережі діє спеціальна дисконтна програма «Турбота» – знижка 7% у будні з 8 до 11 ранку. Також для всіх відвідувачів впродовж трьох днів діє акція, згідно з якою можна отримати 100% вартості покупки на свою бонусну картку.

Покупців буде обслуговувати 5 звичайних та 2 експрес-каси (для невеликої кількості товарів). Ще одна особливість магазину – наявність 4 кас самообслуговування, де кожен гість, не чекаючи в черзі, може самостійно розрахуватися за покупки. Проте у разі потреби, старший касир перебуває поруч і показує, як оплатити товар на новому в нашому місті пристрої.

«Фора» встановлює на паркувальних майданчиках своїх магазинів зарядні пристрої для електромобілів. Одна з таких зарядок встановлена і в Переяславі. Режим роботи супермаркету – цілодобово.

Мережа «Фора» входить до торгово-промислової групи компаній «Fozzy Group». Перший магазин «Фора» був відкритий у 2002 році. Наразі магазини працюють у понад 60 населених пунктах України, у Переяславі – 268-й.



1