Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяслав-Хмельницькому районі діти та вчителі долучилися до акції «Посади своє дерево»

У Переяслав-Хмельницькому районі діти та вчителі долучилися до акції «Посади своє дерево»

У п'ятницю, 5 квітня, у Переяслав-Хмельницькому районі учнівський, педагогічний та трудовий колективи Хоцьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели суботник, долучившись до акції "Зробимо Україну чистою" та " Посади своє дерево”.

У цей погожий день діти та дорослі прибирали територію навколо шкільного стадіону, прилеглі узбіччя доріг, висаджували саджанці фруктових дерев і сосен, повідомляється на сайті цієї школи

Варто сказати, що в навчальному закладі надають значну увагу природоохоронній тематиці. Так тут при шкільному парламенті створено і діє екологічний комітет «Семицвіт». Тому діти та їхні дорослі наставники не лише самі дбають про довкілля, а й закликають усіх небайдужих односельців долучатися до двомісячника з благоустрою. Його, як відомо, оголошено по всьому району. І в рамках його проведення вже традиційно передбачено і прибарання територій, наведення порядку в місцях загального користування, висадку дерев та інше.

“Заходи благоустрою важливі не тільки під час проведення подібних акцій. Ми повинні разом дбати про свій добробут і чистоту навколишнього середовища", – йдеться на шкільному сайті.



1