Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У приміщенні школи в Дівичках запрацював дитячий садок

У приміщенні школи в Дівичках запрацював дитячий садок

У приміщенні школи в Дівичках запрацював дитячий садок

16 січня в селі Дівички (Переяслав-Хмельницький район) урочисто відкрили дитячий садочок “Колосок” у Дівичківському НВО “ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ”. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітей та їх батьків. До сьогодні ДНЗ “Колосок” функціонував посезонно в окремому приміщенні, яке потребувало капітального ремонту.

На відкриття дитячгого садка у Дівичках завітала заступник голови РДА Любов Онопрієнко.

– У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільних навчальних закладів для майбутнього нашої держави – для дітей. Ми й надалі будемо працювати над тим, аби допомагати дитячому навчальному закладу. Тож нехай малюки тут виховуються у добрі та любові, – сказала у своєму виступі Любов Михайлівна.

Начальник районного відділу освіти Таміла Дубина висловила вдячність всьому колективу “Колосочка” та усім, хто допоміг у реалізації цієї хорошої справи. “Дуже важливо, що в нашому районі розбудовується мережа дитячих садочків, і таким чином все більше дітей мають можливість отримати якісну дошкільну освіту, – наголосила вона.

Найтепліші слова подяки лунали і від сільського голови Дівичок Івана Матюка. “Ми повинні зробити все щоб наші діти зростали та розвивалися в гідних умовах, тому, що діти – майбутнє нашої держави ” – серед іншого сказав він.

Не забарилася з вітаннями і директор Дівичківської школи Марина Кравець: “Відкриття дитячого садочка – це не тільки загальношкільне свято, а й свято радості й надії усіх мешканців Дівичок, району. Адже коли в селі відкриваються подібні заклади, це означає, що село живе”.

У свою чергу вихованці садочку зі своїми вихователями радо вітали поважних гостей у своїй новій домівці і порадували їх невеличкою концертною програмою.

А потім відбулося урочисте перерізання традиційної червоної стрічки. Після цього усі гості відправились на екскурсію дошкільним закладом. Враження найкращі: для малечі тут є все необхідне для їх повноцінного розвитку.

Дітсадочок “Колосочок” відвідує 16 дошкільнят.



1