Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Педагог Переяславської ЗОШ №3 - «Учитель року – 2018»

Педагог Переяславської ЗОШ №3 - «Учитель року – 2018»

Педагог Переяславської ЗОШ №3 - «Учитель року – 2018»

Вже двадцять четвертий рік поспіль проводиться свято, що збирає знавців дитячих душ, провідників у світ знань і мудрості –  всеукраїнський  конкурс «Учитель року – 2018». Це і конкурс професійної майстерності, і свято вчительської душі. Значення конкурсу величезне: він допомагає визначити кращих педагогів, підвищує статус педагогічної професії, привертає увагу громадськості до проблем освіти. У цьому році боротьба за звання найкращого педагога проходила в номінаціях «Українська мова та література», «Фізика», «Німецька мова», «Фізична культура». У обласному турі  Конкурсу професійної майстерності місто Переяслав-Хмельницький представляли  2 педагога закладів освіти ( Дідик Оксана Петрівна, вчитель гімназії та  Бражник Володимир Олексійович, вчитель ЗОШ І-ІІІ ст. №3), котрі ще раз підкреслили: творчість учителя не має меж, бо дитяча душа – безмежна.

Перший відбірковий етап проводився на базі КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти». Кожен конкурсант презентував власний досвід та проблему, над якою працює. Наступним випробуванням був іспит на знання теоретичних основ педагогічної майстерності та творчий роздум над багатогранністю професії вчителя.

Другий етап обласного туру проходив  на базі загальноосвітніх навчальних закладів Київської області, де учасник проводив урок, який є ілюстрацією власної методичної системи роботи вчителя.

18 січня 2018 року в КВНЗ КОР «Академія неперервної освіти» п’ять  кращих вчителів Київської області, взяли участь у ІІІ (фінальному) етапі ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінації «Фізична культура.  Конкурсанти презентували свій професійний хист, педагогічні вміння і творчий потенціал у двох випробуваннях: «Методичний практикум» та «Навчальний проект». Під час першого випробовування вчителі демонстрували уміння скласти дорожню карту навчання учнів елементам видів рухової діяльності  відповідно до модулів навчальної програми «Фізична культура» за темою, обраною в результаті жеребкування. У конкурсі «Навчальний проект» педагоги проектували дослідницько-пошукову діяльність учнів.

За результатами конкурсних випробувань лауреатом  став  вчитель загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ст. №3» Переяслава - Володимир Олексійович Бражник.

Побажаємо нашим вчителям  яскравого горіння, творчого піднесення, душевної рівноваги і ніколи не втрачати того дорогоцінного таланту, що наділив Господь: уміння вчитися і вчити інших. Адже ці люди переконали всіх, що не міліє криниця освітянської душі, невичерпними є педагогічні звитяги, інтелектуально багатою Переяславська  земля.


Автор: Божко І.В., завідувач ММК відділу освіти

1