Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Тренінг для внутрішньо переміщених осіб

Тренінг для внутрішньо переміщених осіб

22 грудня в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбувся соціально-психологічний тренінг для ВПО «Знай права. Шукай роботу. Організуй бізнес». Тренінг проходив в рамках Проекту ООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні», який фінансує Японський уряд. Проводили тренінг правозахисна організація «Права людини» спільно з Громадською організацією «Для спільної справи».

Тренери-консультанти Віталій Дроботун та Людмила Перевертень навчали як ефективно шукати бажану роботу та консультували щодо законодавства про забезпечення прав і свободи внутрішньо переміщених осіб. Юрист-консультант Карагяур Ксенія роз’яснювала усі тонкощі з реєстрації різного роду організацій в Україні, щоб бажаючі могли розпочати свій бізнес, перенести його з окупованих територій або ж – створити свою громадську організацію.

На всі запитання юридичного характеру які цікавили присутніх відповів Представник Громадської правозахисної організації «Права людини» в Переяслав-Хмельницького районі юрист Лук’яненко Олександр.

По закінченню тренінгу всі присутні отримали новорічні подарунки.



1