Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Свято для дітей на Святого Миколая

Свято для дітей на Святого Миколая

На День Святого Миколая, 19 грудня, в Переяслав-Хмельницькому РБК влаштували святково-розважальне дійство для дітей сиріт та інвалідів, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із малозабезпечених сімей та дітей, батьки яких брали або беруть безпосередню участь в проведенні АТО. Організаторами свята виступили відділ культури, служба у справах дітей і сім’ї, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділ освіти РДА.

У фойє представили виставку творчих робіт учнів шкіл Переяслав-Хмельницького району.

Перед концертною програмою дітлахи із задоволенням взяли участь у майстер-класах з декоративного розпису, створення картини кавовою гущею, опанування техніки квілінг та виготовлення ялинкових іграшок та новорічно-різдвяних сувенірів. Дітям допомогали керівники гуртків районного будинку дитячої та юнацької творчості, а також члени творчої спілки майстрів Переяславщини “Мистецтво життя”, яку очолює Алла Літкова.

З теплими та щирими словами до малечі звернулися перший заступник голови РДА Юрій Бобровнік та заступник голови РДА Любов Онопрієнко. Вони побажали нашим маленьким землякам зростати здоровими і слухняними та вірити в дива, які творить Святий Миколай.

Родзинкою ж заходу стало театралізоване дійство “Святий гість”. Юні таланти Переяславщини не лише співали, декламували вірші та танцювали, а й провели з маленькими глядачами конкурси та забави.

20 грудня в РБК зберуться діти, які проживають у селах району з вразливих категорій.

Новорічні прикраси виготовлені під час майстер-класів діти передадуть бійцям, які відстоюють наш мир і спокій на сході України.



1