Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Школяри Переяслава перевідали бійців у шпиталі

Школяри Переяслава перевідали бійців у шпиталі

Школяри Переяслава перевідали бійців у шпиталі

13 січня, в переддень Старого Нового року, барвистий вертеп завітав до УДМСЦВВ, що в селі Циблі, щоб привітати наших захисників з прийдешніми святами. На цей раз, разом із волонтеркою Волошин Мар’яною, бійців вітали учні ЗОШ І-ІІІ ст. №7 м. Переяслав-Хмельницький.

Так учні підтримують наших героїв, вже два роки поспіль. Дітки вітали бійців театралізованим дійством «Маланка», колядою, подячними віршами. Свято було урізноманітнено танцювальними номерами, котрі дарував танцювальний колектив «Каприз», та українськими піснями як старовинними так і сучасними наспіваними дитячим фольклорним ансамблем «Фортуна» (художній керівник Лариса Дорошенко) та у сольному виконанні. Окрім концертної програми, дітки привезли героям різдвяні гостинці.

На концерті, що відбувся в будинку культури на території шпиталю, були присутні не лише військовослужбовці, але й ветерани Другої світової війни. Проникливий виступ дітей ніс у собі українську культуру, наші традиції та звичаї… На очах у ветеранів сльози гордості за Україну і впевненості у тому, що таке підростаюче покоління буде дорожити нашою свободою, нашою державою.



1