Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Самоізоляція? Знову?

Самоізоляція? Знову?

Чим зайнятися на самоізоляції, якщо всі серіали переглянуті ще навесні, всі страви приготовлені, а штани вже не сходяться на талії? Зараз хата знову стає нам набагато ближче, ніж зазвичай. Чому б не зайнятися тим, до чого минулого разу не дійшли руки, а саме, наведенням порядку і облаштуванням сімейного вогнища?

Розберіть гардеробну, шафи. Упакуйте всі літні речі, які не стали в нагоді купальники, пляжні сукні та солом'яні капелюхи, будемо сподіватися, що вони вам знадобляться в наступному сезоні. Дістаньте і, при необхідності, провітріть теплий одяг, почистіть взуття. Якщо і доведеться вийти з дому, нехай ви будете готові зустріти зимову негоду.

Ви, швидше за все, вже знайомі з книгою Марі Кондо «магічне прибирання». Якщо ні, то саме час, прочитавши її, дізнатися, як раз і назавжди навести ідеальний порядок в своєму будинку або квартирі. Навчіться отримувати задоволення від прибирання і радіти найпростішим речам.

Зараз саме час для перестановок. Обладнайте зручне робоче місце, пересуньте стіл ближче до вікна і ловіть останні теплі промінчики сонця, що минає протягом робочого дня, а заодно заощадьте кілька кіловат електроенергії на освітленні свого домашнього офісу. Проявіть фантазію, робоче місце можна організувати прямо на підвіконні.

Звільніть балкон від непотрібних речей. При необхідності, замовте вивіз сміття. Якщо балкон утеплений, просто поставте туди два крісла і столик (або дерев'яний ящик замість нього). Ідеальне місце для сніданку готово!

Практично у кожного з нас є незавершені ремонтні справи: забити цвях, змастити скрипучі двері, полагодити кран. Настав час попрощатися з дрібними несправностями. А якщо раптом чогось буде не вистачати, виберіть потрібний товар в інтернет-магазині. Вантажне таксі вже через 15 хвилин буде біля магазину, забере будь-який вантаж і безконтактно доставить його до вашої квартири.

І, звичайно ж, у світлі останніх подій варто ще раз нагадати про ретельну дезінфекцію. Згідно з недавніми дослідженнями, коронавірус здатний жити на різних поверхнях до 17 днів. Крім таких очевидних моментів, як часте миття рук і обробка телефону, варто пам'ятати, що на ключах, сумках, кредитних картах, прикрасах, документах, посилках і тюбиках з антисептиком також можуть накопичуватися віруси, з якими необхідно боротися.



1