Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Рятувальників зі святом поздоровили вихованці ліцею «Патріот»

Рятувальників зі святом поздоровили вихованці ліцею «Патріот»

З нагоди Дня пожежної охорони, що відзначається 17 квітня, до міської 27-ДПРЧ завітали вихованці КЗ КОР Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот».

Керівництво навчального закладу подякувало працівникам ДСНС за співпрацю у патріотичному вихованні молоді. Зі свого боку рятувальники Переяславщини нагородили колектив ліцею грамотою.

Цікавим було спілкування молоді з ветераном пожежної охорони, ліквідатором наслідків аварії на Чорнобильській АЄС Іваном Матієнком, який зараз вже на заслуженому відпочинку. До рідної пожежної частини він спеціально прийшов з нагоди професійного свята. Розповів хвилюючі історії, що траплялися у його багаторічній праці. Та наголосив, зокрема, що сумлінне виконання службових обов’язків – першочергове завдання мужніх людей його професії.

Продовженням заходів стала екскурсія учнів по пожежній частині, рятувальники продемонстрували пожежну техніку, оснащення, спорядження. Кожен охочий мав змогу відчути себе рятувальником та одягнути бойовий одяг, посидіти за кермом пожежного автомобіля, та одягнути апарати на стисненому повітрі , які рятувальники застосовують для розвідки під час пожежі.



1