Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » В Переяславі провели роботи з благоустрою території

В Переяславі провели роботи з благоустрою території

Садили кущі, прибрали парк Шевченка та впорядкували зелену зону вздовж вулиці Богдана Хмельницького
В Переяславі провели роботи з благоустрою території

У четвер, 23 березня, на території Переяславської громади відбувалися різноманітні роботи з благоустрою. Працівники ВУКГ та відділу культури і туризму займалися обладнанням зелених зон та прибиранням парку. Зелені насадження на вулиці Червоноармійців поповнилися кущами Спіреї японської.

Зелені насадження на вулиці Червоноармійців, зелені насадження на вулиці Червоноармійців, також у парку Шевченка, де знаходяться два корпуси Центру культури і мистецтв, відділ культури і туризму організував прибирання території.

Працівники ЦКМ, публічної бібліотеки, художньої та мистецької шкіл та молодіжного центру «Зустріч» допомагали збирати листя, гілки та сміття, які залишилися після осінньо-зимового періоду.

Працівники ВУКГ також встановили нову зупинку громадського транспорту біля гімназії №3. Тепер люди, які живуть поруч, можуть комфортно чекати на автобуси.

Крім того, фахівці благоустрою виряджали зелену зону між тротуаром та проїжджою частиною вздовж вулиці Богдана Хмельницького (від магазину «Привокзальний» до повороту до гімназії №5). За допомогою спецтехніки було вирівняно шар землі, щоб уникнути утворення калюж в майбутньому.



1