Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславі пройшов Марш миру

У Переяславі пройшов Марш миру

18 січня, в місті Переяславі (Київщина) відбулась мирна хода жителів міста. Вона стартувала з Борисо-Глібського майдану, пройшла центральною вулицею Богдана Хмельницького та завершилася на центральній площі міста.
Марш миру у Переяславі на Київщині

Біля приміщення Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації відбувся мітинг на якому виступили: Андрій Іващенко, керівник соціально-гуманітарного відділу ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ ім.Г.Сковороди», Григорій Дубина, голова РДА, Олександр Салабай, житель міста, Наталія Ігнатенко, декан педагогічного факультету університету, Микола Товкайло, кобзар, член Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т.Шевченка, Микола Михняк, журналіст газети «Переяславська рада», Алла Літкова, господарка картинної галареї «Дар’я», Олександр Максименко, музикант. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих військових, героїв України та цивільних на сході України. Завершився мітинг виконанням Державного гімну.

Завершився захід флеш-мобом – кожен охочий мав змогу сфотографуватися з написом «Я Волноваха», «Я донецький аеропорт», «Я Авдіївка» та назвами населених пунктів в яких загинули українські бійці та мирні жителі.

Марш миру був організований молоддю університету та працівниками ТРК «Альта», участь у Марші миру взяло близько ста переяславців. За правопорядком слідкували бійці підрозділу «Сокіл» Правого Сектору, жодного працівника міліції у формі на заході не було.



1