Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславі пройшли змагання юних туристів

У Переяславі пройшли змагання юних туристів

7 травня до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні Переяслав-Хмельницька міська Станція юних туристів провела відкриту першість зі спортивного туризму. 85 гуртківців змагались на особистій дистанції 1 класу «Смуга перешкод». Серед вихованців старшої вікової групи перші місця здобули Карина Палатна та Олег Лазоренко, другі місця посіли Олена Йолдич та Максим Ткачук, третє місце здобули Валентина Кас’ян та Ігор Кутовий.

У середній віковій групі переможцями стали Яна Вознюк і Олег Кобзар, срібними призерами – Вікторія Алєксандрова і Максим Микитенко, бронзові нагороди отримали Юлія Демко і Максим Кучеренко. Серед гуртківців молодшої вікової групи найкращий час подолання дистанції показали Анастасія Мерзленко та В’ячеслав Денисенко, Вікторія Мардело і Артем Горденко вибороли другі місця, третіми ж стали Юліана Кононюк та Артур Горденко.


Автор: Анатолій Близнюк, директор Переяслав-Хмельницької міської Станції юних туристів

1