Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Презентація реформованої поліції у Переяславі

Презентація реформованої поліції у Переяславі

25 червня на центральній площі міста Переяслав-Хмельницький працівники кінологічної служби, управління превентивної діяльності, ювенальної превенції та кадрового забезпечення продемонстрували місцевим жителям професійні навички своєї відповідальної та почесної роботи. Керівництво поліції закликало молоду та активну громадськість вступати на службу в правоохоронну систему. Мешканцям надали вичерпну інформацію про перспективу роботи в поліції та роздали листівки.

Громадяни ознайомилися зі зброєю та спецзасобами, які є на озброєнні у працівників поліції. Охочі мешканці, під чітким керівництвом правоохоронців, навчилися розбирати, збирати зброю та приміряли поліцейську амуніцію.

Цікавий екскурс в роботу правоохоронців по розкриттю злочинів за «гарячими слідами» провели співробітники кінологічної служби. Вони показово продемонстрували навички своїх вірних службових собак, які не тільки професійно допомагають викривати злочинців, а й захищають цілісність нашої країни у зоні проведення антитерористичної операції. Чотирилапі вартові порядку за оперативним завданням своїх командирів виявляли наркотичні засоби та вибухівку.

Працівники відділу ювенальної превенції столичного регіону в ігровій формі розповіли присутнім дітлахам про почесну та відповідальну роботу поліцейських. Діти прийняли участь у різноманітних змаганнях та у конкурсі малюнка на поліцейську тематику. Переможці отримали заохочувальні призи, грамоти та висловили бажання у майбутньому успішно вивчитися й віддано служити в правоохоронних лавах!

Керівники територіальних відділів поліції звернулись до активних громадян вступати до правоохоронної служби. Загалом сьогодні понад 600 молодих і цілеспрямованих жителів ознайомились та зацікавились перспективою роботи в поліції столичного регіону. Працівники Управління кадрового забезпечення надали конструктивні відповіді на всі їхні запитання. До 6 липня вони мають нагоду заповнити анкети на офіційному сайті поліції Київщини та пройти конкурсний відбір на заміщення 250 вакантних посад слідчих та дільничних інспекторів.


Відео



1