Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » 10 квітня презентація електробуса в Переяславі

10 квітня презентація електробуса в Переяславі

В рамках реалізації Програми “Розвитку  пасажирського транспорту у місті Переяславі-Хмельницькому на 2018-2019 роки”, виконавчим комітетом Переяслав-Хмельницької міської ради  було запрошено офіційного дистриб’ютора компанії “Skywell” ТОВ “СКАЙВЕЛЛ Україна”   з метою проведення презентації електробуса. Організатор заходу – громадська організація “Агенція енергетичних реформ України” На даний  момент не йде мова про купівлю даного автобусу, він буде наданий для технічного обстеження, перевірки запасу ходу та інших характеристик, що допоможе вирішити наскільки такий автобус підходить для використання саме в нашому місті.

Коротка інформація про електробус: Автобус має пробіг на одному заряді 300 км, при цьому вартість електроенергії складає 0,34 грн на 1 км, тривалість повної зарядки 0,6-1,3 год. Пасажиромісткість автобусу – 79 пасажирів (34 місця для сидіння+1 місце водія). 

Запрошуємо Вас на презентацію, яка відбудеться 10 квітня 2018 року о 15:00 за адресою вул. Богдана Хмельницького, 27/25 (міська рада).



1