Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Посвята першокурсників педагогічного університету

Посвята першокурсників педагогічного університету

Посвята першокурсників педагогічного університету

Посвята у студенти – це старт студентського життя. Протягом вересня та жовтня в Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди відбулися святкові події – церемонії посвят першокурсників у студенти усіх факультетів. Для юнаків та дівчат, які пройшли в цьому році серйозні випробування під час вступних іспитів, ця урочистість стала однією з найважливіших подій у житті, адже вони стали студентами нашого закладу і увійшли до прекрасної студентської родини.

З цієї нагоди креативні та відкриті студенти-старшокурсники влаштували для першокурсників надзвичайне дійство. Щоб стати повноцінними студентами, першокурсникам випала місія пройти ряд випробувань: це і вшанування пательні на честь Григорія Сковороди, і скроплення водою, і обсипання борошном, розмальовування фарбами та інші різноманітні цікаві конкурси. Студенти виконували всі завдання, які їм попередньо підготували старшокурсники, аби довести, що вони гідні носити звання – «студент Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди». Лунали девізи, клятви, побажання… Щасливі усмішки милували око усіх присутніх на цьому святі. Ці невеликі, але цікаві випробування показали, що стати студентом не так уже й просто. Так, виконавши усі завдання, першокурсники пообіцяли бути гідними високого звання студента нашого вищого навчального закладу, гідно навчатися та отримувати стипендію.

Першокурсникам Бажаємо бути завжди наполегливими і впевненими у своїх силах, твердо крокувати дорогою знань, адже вона цікава і по-справжньому нескінченна!



1