Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Посадовців Переяславщині притягнуть до дисциплінарної відповідальності

Посадовців Переяславщині притягнуть до дисциплінарної відповідальності

За внесеними поданнями прокуратури Київської області до дисциплінарної відповідальності притягнуто 51 державного службовця, які допустили порушення вимог фінансового контролю, про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

У ході реалізації повноважень, наданих Законом України «Про запобігання корупції», Бориспільською місцевою прокуратурою опрацьовано стан дотримання антикорупційного законодавства службовими особами.

За результатами розгляду двох подань, внесених органами прокуратури Київської області у порядку ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції», до дисциплінарної відповідальності притягнуто 40 працівників Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, 5 праціників Переяслав-Хмельницького об'єднаного управління пенсійного фонду в Київській області та 6 працівників Переяслав-Хмельницької міської ради.

Основні порушення вимог антикорупційного законодавства, які допустили суб’єкти декларування, під час заповнення і подачі декларації, стали розбіжності між отриманими доходами та відомостями з податкових органів.

Крім того, основна частина декларантів не вказали дані про джерела своїх доходів та членів сім"ї.



1