Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Поліція блокує нафтобазу «БРСМ-Нафта»

Поліція блокує нафтобазу «БРСМ-Нафта»

Поліція блокує нафтобазу «БРСМ-Нафта»

Підрозділи національної поліції Переяслав-Хмельницького району блокують рух автотранспорту біля нафтобази «БРСМ-Нафта» в с. Переяславське Переяслав-Хмельницького району Київської області.

Про це повідомила прес-служба «БРСМ-Нафти»

На місці події був присутній заступник начальника ГУНП в Київській області Козьяков Р. С. За словами співробітників поліції їм надійшло доручення охороняти громадський порядок біля території об'єкта.

У свою чергу, у підтримаю оператора, виступили активісти ГО «Справедливість» – колишні бійці батальйону «Донбас» і учасники АТО.

«На вимоги активістів припинити незаконну блокаду руху транспорту, так як порушень громадського порядку не спостерігається, поліція здійснює провокаційні дії яких, спостерігається перевищення повноважень і шкоду підприємницької діяльності», – йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, співробітники податкової проводили обшуки на нафтобазі «БРСМ-Нафта» в листопаді 2016 р., а також блокують роботу половини мережі АЗС оператора.



1