Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Обстеження пунктів прийому металобрухту

Обстеження пунктів прийому металобрухту

Обстеження пунктів прийому металобрухту

Частими стали випадки крадіжок каналізаційних люків, проводів ліній електропередач та іншого майна, тому 15 червня працівники виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради спільно з представниками поліції обстежили пункти прийому металобрухту.  Каналізаційних люків, проводів ліній електропередач та іншого майна з металу, отриманого незаконним шляхом, на територіях пунктів прийому не виявили.

Керівники та працівники обстежених об’єктів попереджені про недопустимість приймання й зберігання такого майна, отриманого будь-яким шляхом, а також про необхідність попередження правоохоронних органів та виконкому в разі прояву подібних намірів.

Із суб’єктами господарювання проведена бесіда щодо дотримання вимог Закону України «Про металобрухт», Кодексу законів про працю України, доведена до відома інформація про розміри штрафів в разі порушення чинного законодавства.



1