Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » В Переяславі найнижчі на Київщині тарифи на опалення

В Переяславі найнижчі на Київщині тарифи на опалення

17 грудня на сесії Переяслав-Хмельницької міської ради в ході розгляду бюджетних питань представник комунального підприємства облради “Переяслав-Хмельницьктепломережа” розповів про ситуацію з рівнем тарифів на тепло для населення в місті та порівняв їх з іншими регіонами Київщини. Зокрема, повідомив, що поточний тариф останній раз переглядали у 2010 році. І на сьогодні він становить 6,49 грн. за 1 квадратний метр опалювальної площі, що є найнижчим в області. Для порівняння: у Борисполі – 15 грн. (він же і середній по Київщині), у Броварах – 17 грн., у Києво-Святошиному – 19,2 грн. і так далі.

Різницю між реальним витратами на послуги теплопостачання та діючим тарифом взялася компенсовувати держава. Проте зараз існує проект постанови НКРЄ, яка може вступити в дію з 1 січня 2016 року. Якщо це станеться, тоді можливо нинішній тариф буде корегуватися. Та скоріш за все впродовж нинішнього опалювального сезону він не зміниться.



1