Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Навчальні заклади Переяслава-Хмельницького готові до нового навчального року

Навчальні заклади Переяслава-Хмельницького готові до нового навчального року

22 серпня відділ освіти Переяслав-Хмельницької міської ради провів об’їзд дитячих садочків, гімназії, шкіл та ліцею міста Переяслава-Хмельницького щодо готовності до нового навчального.
Навчальні заклади Переяслава-Хмельницького готові до нового навчального року

Цього року в об’їзді взяли участь: Губенко Валентина Валеріївна, заступник міського голови, голова комісії; Ярмоленко Петро Миколайович начальник відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради, заступник голови комісії; Нечипоренко Тетяна Миколаївна головний спеціаліст відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради, секретар комісії; Аврамич Олександр Іванович начальник групи централізованого обслуговування закладів освіти відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради; Андрущенко Андрій Олександрович провідний інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Київській області; Вітківський Олександр Олегович начальник відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради; Ковальська Анелія Віталіївна голова ради профспілки працівників освіти м. Переяслава-Хмельницького; Левченко Ольга Степанівна головний спеціаліст відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради; Лой Катерина Іванівна начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради; Мусієнко Ольга Григорівна начальник відділу з питань охорони праці управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницької міської ради; Порохня Денис Андрійович провідний інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Київській області; Поліщук Наталія Володимирівна головний інженер комунального підприємства Київської обласної ради «Переяслав-Хмельницктепломережа»; Роман Олексій Іванович начальник управління держпродспоживслужби в Переяслав-Хмельницькому районі; Щукін Василь Віталійович депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, роботи з молоддю, фізкультури та спорту, охорони здоров’я; Якименко Олександр Іванович фізична особа-підприємець, член батьківського комітету.

По закінченню об’їзду комісія дала висновок, що всі навчальні заклади готові до нового навчального року та підписали відповідні акти.

22 серпня, у Переяславі-Хмельницькому відповідно до розпорядження міського голови проводиться комплексна перевірка готовності дошкільних та навчальних закладів, в тому числі і комунального закладу Київської облради ліцей-інтернат “Патріот” та державного педуніверситету ім. Г. Сковороди, до нового навчального року. Працює комісія у складі 16 осіб, що включає представників освіти, медицини, пожежно-рятувальної та ряду інших служб.

Як сказала голова комісії, заступник міського голови Валентина Губенко, всі школи, садочки буде оглянуто протягом дня. Ті заклади, де перевіряючі вже побували у першій половині дня, показали, що до 1 вересня готові приблизно на 98 відсотків. Різного роду ремонтні роботи, що проводилися влітку у школах, більшою мірою вже повністю завершені. Дещо в особливому статусі знаходиться інтернатний заклад, адже минулого літа його було реорганізовано, про що раніше ми вже розповідали.

Василь Козій, директор ліцею-інтернату, вітаючи членів комісії в навчальному корпусі, зазначив, зокрема, що зараз тут і на території проводяться деякі ремонтні роботи. Оскільки ліцей має військово-спортивний профіль, його офіційне відкриття високопосадовців Київщини планується на 14 жовтня, коли відзначаються свята Покрови, дні захисника Вітчизни та Українського козацтва. А от набір учнів вже добігає кінця. З 1 вересня тут навчатиметься від 170 до 180 ліцеїстів.



1