Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » На знімальну групу програми «Ревізора» напали

На знімальну групу програми «Ревізора» напали

6 лютого у Переяславі-Хмельницькому під час зйомок програми Нового каналу «Ревізор» на її ведучу Ольгу Фреймут та знімальну групу напали невідомі.

Ользі Фреймут заборонили перевіряти ресторан із одноіменою назвою «Ресторан». «Якихось троє невідомих почали виштовхувати мене і моїх колег, тиснули за руки, пхали в плечі, намагалися розбити камеру», - говорить Ольга Фреймут.

Ведучу із частиною знімальної групи заблокували всередині, вийти не дозволяли. Пізніше з'ясувалося, що знімальну групу випихали із закладу охоронець супермаркету, що розташований на поверх нижче, та відвідувач ресторану.

Ольга Фреймут викликала міліцію, яка по приїзді прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності. За словами команди «Ревізора», міліція й адміністрація закладу розмовляла, як добрі знайомі.

Як зазначається в офіційній групі Нового каналу у Facebook, інцидентом наразі займаються юристи каналу. Журналісти чекають на порушення кримінальної справи.


Відео



1