Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Мер Переяслава отримав відзнаку Верховної Ради «За заслуги перед українським народом»

Мер Переяслава отримав відзнаку Верховної Ради «За заслуги перед українським народом»

Голова Переяславської громади В’ячеслав Саулко повідомив на своїй сторінці у Facebook про отримання Грамоти Верховної Ради України та нагрудного знака «За заслуги перед народом України». Лист був підписаний головою парламенту рівно два місяці тому – 2 грудня 2022 року.
Мер Переяслава отримав відзнаку Верховної Ради «За заслуги перед українським народом»

«Це результат зусиль усіх, хто захищав нашу Батьківщину на всіх фронтах під час повномасштабнї навали. Дякую всім нашим захисникам, волонтерам, рятувальникам і медикам. Дякую всім волонтерам, ЗСУ, ДФТГ, нашому відділу РТЦК та СП, а також усім старійшинам нашої громади. Сердечно дякую фермерам, бізнесменам і меценатам. Освітянам і працівникам культури, які готують і доставляють їжу на контрольно-пропускні пункти. Усім, хто приєднався і продовжує допомагати нашій громаді через ці складні часи Люди. Попереду багато роботи! Тож продовжуймо!», – підписав фото-переможець лідер спільноти.

Грамота є нагородою Верховної Ради за «вагомий внесок у будь-яку сферу життя, визначну громадсько-політичну діяльність, заслуги перед українським народом у становленні та зміцненні України як демократичної, соціальної, правової держави».

"Висунення особи для нагородження Почесною грамотою або Грамотою Верховної Ради України здійснюється гласно, за її основним місцем роботи, а осіб, які не працюють, – органом місцевого самоврядування за місцем проживання", – йдеться в положенні про цю відзнаку.

відзнака Верховної Ради «За заслуги перед українським народом»

Подання громадянам і трудовим колективам підприємств, установ і організацій вносяться органами місцевого самоврядування, центральними органами виконавчої влади за рішеннями сесій обласної ради та головами фракцій Верховної Ради до Української Ради після відповідних рішень на фракційних засіданнях.



1