Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Майстер-клас для вчителів трудового навчання

Майстер-клас для вчителів трудового навчання

Майстер-клас для вчителів трудового навчання

22 січня 2020 року на базі Переяславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 Переяславської міської ради відбулося друге заняття обласного майстер-класу вчителя трудового навчання (обслуговуюча праця) Козоріз Людмили Василівни за темою «Виготовлення виробів інтер’єрного призначення технікою вишивання атласними стрічками» для вчителів трудового навчання.. Захід відвідали педагогічні працівники Київщини.

Відкрила обласний майстер-клас та ознайомила з метою і завданнями заходу завідуюча міським методичним кабінетом Божко Ірина Віталіївна.

Участь у даному майстер-класі дала можливість учителям безпосередньо пропрацювати тему, виявити власні можливості, реалізувати певні педагогічні задуми.

Майстер-клас відбувся на високому професійному рівні з використанням найбільш продуктивних методів роботи – моделюючих, практичних. Використання різноманітних форм спілкування, дозволило учасникам майстер-класу максимально мобілізувати свій педагогічний потенціал. Було представлено багато прикладів побудованих на власному досвіді, що показало практичну сторону різноманітних технік вишивання стрічками.

Всі учасники майстер-класу отримали позитивні професійні враження від педагогічної майстерності Козоріз Людмили Василівни.

Підвела підсумки майстер-класу методист міського методичного кабінету Каплюк Світлана Василівна.Дуже сподобалась атмосфера в колективі, що дозволяла відкритись кожному з учасників. Велика вдячність керівнику майстер-класу, людині, яка вміє зацікавити групу та мотивувати її на використання отриманих знань на практиці.


Автор: Методичний кабінет відділу освіти

1