Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Переяслав-Хмельницька ЦРЛ отримає новий рентгенографічний апарат

Переяслав-Хмельницька ЦРЛ отримає новий рентгенографічний апарат

Центральна районна лікарня міста Переяслав-Хмельницький отримає новий апарат для проведення рентгенографії з метою подальшої діагностики захворювань, повідомляє портал ua-tenders.com. Діагностичний рентгенівський апарат на три робочих місця буде куплений за допомогою проведення процедури відкритих торгів по системі ProZorro.

Закупівля нового рентгенівського апарату дозволить підвищити якість діагностики захворювань для призначення найбільш ефективного курсу лікування пацієнтів Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Підвищення фінансування лікарні дозволило виділити 5 мільйонів гривень з метою проведення тендера на закупівлю нового радіологічного електромедичного устаткування. Процедура відкритих європейських торгів дає можливість залучити до участі в конкурсі закордонні організації, що займаються виробництвом медичної техніки.

Після публікації даних про початок процедури в ProZorro (01.12.2016), протягом місяця потенційні учасники конкурсу можуть подати заявки на участь у вигляді тендерної пропозиції.

Період надання консультацій щодо умов участі в конкурсі триватиме до 25 грудня, оскаржити сумнівні положення закупівлі можна до 31.12.2016. Участь в тендері можуть прийняти як вітчизняні компанії, так і представництва зарубіжних виробників електромедичної техніки. На проведення процедури відкритих закупівель з метою придбання рентгенологічного апарату на три робочих місця керівництво лікарні виділив бюджет в 5 000 000 гривень. Розкриття тендерних пропозицій (з мінімальним кроком зниження їх вартості в 23 000 грн) відбудеться в день проведення відкритих торгів (9 лютого 2017 року) між учасниками, здатними задовольнити вимоги, прописані в проекті тендерної документації та договору про співпрацю.

Публікація даних проводиться на двох мовах: українською та англійською, що також є однією з головних заходів для підвищення комфорту участі іноземних організацій, здатних надати якісну техніку. Відзначається, що обладнання має бути доставлено за адресою лікарні в період з 1 лютого по 31 грудня 2017 року, при цьому переможець тендеру зобов'язується здійснити монтаж, налагодження і калібрування обладнання за свій рахунок.

З проектами договорів і тендерною документацією можна ознайомитися на сайті ПроЗорро, замовити юридичний супровід і банківські гарантії, необхідні для участі в конкурсі з приводу цього тендеру можна за адресою http://www.ua-tenders.com/tender/867883/.

Переяслав-Хмельницька Центральна районна лікарня є одним з найбільших лікувальних закладів Київської області. Щороку, комунальний заклад обслуговує понад тисячу хворих, які скаржилися на різні захворювання. Придбання нового апарату для проведення рентгенографії дозволить підвищити якість діагностування для призначення більш ефективного лікування.



1