Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Кращий підрозділ територіальної оборони Київщини

Кращий підрозділ територіальної оборони Київщини

6 жовтня у місті Вишгороді відбулися урочистості з нагоди свята Дня бійця територіальної оборони.
Кращий підрозділ територіальної оборони Київщини

На захід залучалися всі підрозділи територіальної оборони Київської області. Делегація від Бориспільщини була представлена бійцями організаційного ядра нашого батальйону територіальної оборони, до складу якого входять і стрілецькі роти Переяслав-Хмельницького, Яготинського районів та міста Березань. Свято розпочалося урочистим шикуванням учасників, привітанням голови ОДА Олександра Горгана та виконанням Державного гімну.

Далі присутні мали можливість ознайомитися з найновішими зразками озброєння та бойової техніки вітчизняного виробництва.

Наступний етап заходу – показові заняття на локаціях з тактичної медицини, вогневої підготовки та тактики, де бійці мали змогу показати свої вміння у здачі практичних нормативів.

У всіх без винятку дисциплінах наша команда стала найкращою, бійці показали найкращі результати з виконання нормативів. Сергій Міхайлов (м. Бориспіль), Віталій Іванча (м. Бориспіль), Олександр Якименко (м. Переяслав-Хмельницький) та Владислав Бігун (м. Бориспіль) стали першими у номінаціях та нагороджені цінними подарунками – наручними годинниками.

За результатами заходу батальйон територіальної оборони нагороджений кубком «Кращий підрозділ територіальної оборони Київської області»!



1