Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Відомий онлайн-рітейлер проводить конкурс студентських есе

Відомий онлайн-рітейлер проводить конкурс студентських есе

Відомий онлайн-рітейлер проводить конкурс студентських есе

Лідер в сфері онлайн-продажів компанія Kasta.ua запустила конкурс студентських робіт Kasta Students.

У зв'язку з пандемією коронавируса і вимушеної самоізоляції всім бажаючим запропоновано написати есе на тему "Карантин та кризові виклик або нові можливості для України".

Мета конкурсу полягає в пошуку творчих особистостей, готових шукати рішення в нестандартних ситуаціях. Це так необхідно в обставинах, що склалися.

Що буде оцінювати журі:

  • Відповідність заданій тематиці;
  • Грамотне і логічний виклад;
  • Нестандартне мислення;
  • Підхід до вирішення проблеми.

З безлічі надісланих робіт будуть обрані три переможці, які отримають грошову винагороду. Воно ділиться порівну між автором і куратором, якого слід обрати з числа викладачів.

Подати заявку можуть лише студенти спільно з куратором від ВНЗ. Навчальний заклад, який бере участь, має розмістити на своєму офіційному сайті посилання на сторінку конкурсу. Роботи переможців будуть опубліковані на сайті компанії-організатора.

Чому варто брати участь в конкурсі?

У нашій країні є багато обдарованих студентів, причому на різних факультетах. Необов'язково бути дипломованим філологом, щоб вміти висловлювати свої думки.

У поєднанні з новаторськими ідеями можна розповісти про своє бачення майбутнього і спонукати інших до дії. Потрібні не тільки ідеї, але і здатні люди, які зможуть втілити їх в реальність.

Звичайно, всі інтелектуальні напрацювання молоді бюджетом країни охопити неможливо. Самому ж студенту без фінансової підтримки нереально впровадити навіть найнеобхідніші нововведення.

Тому в багатьох країнах введена система грантів для підтримки таких напрацювань. Зрозуміло, гранти недоступні всім підряд, вибираються кращі з кращих на конкурсній основі. Не передбачено і повне покриття грошових витрат за проектом. Найчастіше автору ідеї згодом доведеться шукати додаткових спонсорів.

Але заявити про себе в певних ділових колах завдяки таким акціям цілком можливо.

Що необхідно врахувати для отримання гранту?

На жаль, студенту не так просто отримати грант, оскільки більшість розробок проводяться на території вищого навчального закладу і не несуть великої наукової цінності. Тому в таких випадках використовується вже наявна матеріальна база інституту або сприяння викладачів і досвідчених вчених. Або ж молоді доводиться конкурувати з іменитими вченими, які мають величезний досвід у розробках. В такому випадку перевагу спонсорських фондів на стороні більш кваліфікованих фахівців.

Але зневірятися не варто. Якщо ж робота дійсно цікава і містить нововведення, учень просто зобов'язаний подавати заявку на конкурс студентських робіт.

Хто може розраховувати на спонсорську допомогу?

Грант від Kasta.ua є формою матеріальної підтримки наукових розробок. Автор повинен продумати до дрібниць і надати звіт про те, як буде втілювати ідеї в реальність.

Його завдання-привернути увагу спонсорів і допомогти їм побачити користь від запропонованої роботи.

У заявці на подання слід вказати:

  1. Тему роботи;
  2. Актуальність порушених питань;
  3. Підходи до вирішення проблем;
  4. Практичну значимість і новизну досліджень;
  5. Особисті напрацювання і погляд попередників на аналогічні проблеми.

Студенти, які мають нестандартне мислення і погляди на тему карантину, запрошуються взяти участь в написанні есе. До 20 травня включно можна надсилати свої роботи на електронну пошту організатора.

Конкурс пройде в два етапи, а результати будуть оголошені 2 червня.



1