Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславі-Хмельницькому відбувся благодійний концерт «Переяслав без війни»

У Переяславі-Хмельницькому відбувся благодійний концерт «Переяслав без війни»

У Переяславі-Хмельницькому на імпровізованій сцені біля Народного центру культури «Зустріч» у парку ім. Т. Шевченка 23 серпня відбувся благодійний концерт «Переяслав без війни» на підтримку військовослужбовців-учасників бойових дій на сході України. Особливість благодійного заходу, підготовленого працівниками відділу культури і туризму міської ради, колективом НЦК «Зустріч», викладачами та вихованцями дитячої музичної школи ім. П. Сениці полягає в тому, що разом з професійними артистами на сцені могли виступити всі бажаючі. В якості ведучого на заході дебютував Володимир Лисаченко.

Міський голова Тарас Костін, вітаючи присутніх на концерті жителів міста зазначив, що подібні заходи дуже важливі для наших земляків, які воюють за свободу і цілісність держави на її сході. Прийшовши до НЦК «Зустріч», переяславці проявили максимум єдності, згуртованості та патріотизму.

У підсумку на концерті зібрано 3236 гривень які, після узгодження з військовим комісаріатом, будуть використані для придбання бійцям речей першої необхідності.

У день концерту жителів і гостей міста чекала ще одна приємна новина - спеціально до заходу за сприяння відділу культури в парку імені Тараса Шевченка встановлено дизайнерські лавочки.



1