Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Інноваційний освітній проект «E-school»

Інноваційний освітній проект «E-school»

24 січня 2018 р. у Переяслав-Хмельницькій гімназії пройшов семінар-практикум для директорів навчальних закладів.
Інноваційний освітній проект «E-school»

Технологічний та інструментальний підхід  до створення єдиного інформаційного простору для усіх суб’єктів освітнього процесу». В заході взяли участь заступник міського голови Валентина Губенко, працівники відділу освіти, міського методичного кабінету та директори шкіл. У ході зустрічі було презентовано роботу педагогічного колективу закладу, акцентуючи увагу на питаннях підвищення якості освіти, змісту і форм організації навчально-виховного процесу через використання сучасних педтехнологій, а також ознайомлено із проектом, який надає низку інформаційних сервісів та послуг для усіх сторін навчально-виховного процесу:  для учнів і батьків – розклад, оцінки та домашні завдання, записані самими вчителями; персональний вхід для кожного користувача, чат для учнів; вся інформація знаходиться на серверах, які розташовуються на території України.

Захід проведено спільними зусиллями міського методичного кабінету  відділу освіти Переяслав-Хмельницької міської ради та педагогічного колективу гімназії.

Електронний освітній проект «E-schools» схвалений до використання Інститутом модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та успішно впроваджується в школах та дошкільних закладах України.



1