Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Нова громадська вбиральня буде платною

Нова громадська вбиральня буде платною

Нова громадська вбиральня буде платною

18 березня в ході позачергового засідання виконкому Переяслава-Хмельницького прийнято рішення про встановлення плати за користування новою громадською вбиральнею в парку ім. Г. Сковороди – 2 грн.

Як відомо, з часу відкриття нового туалету з усіма вигодами відвідувачі користувалися ним безкоштовно. Проте раніше “Вісник” вже повідомляв, що така норма діє тимчасово, і що з часом для відвідувачів буде встановлено невелику оплату. Нещодавно з клопотанням про її встановлення для підвищення ефективності надання послуги до міської ради звернувся начальник міського ВУКГ, на балансі якого знаходиться вбиральня. Було запропоновано 2 грн., а час впровадження оплати – 1 квітня цього року. До цього часу комунальники повинні будуть встановити касовий апарат, зробити інші організаційні дії.

Оскільки в інших платних туалетах по місту оплата на сьогодні становить 3 грн., деякі учасники засідання пропонували таку ж встановити і тут. Та все ж взяли до уваги розрахунки ВУКГ, де виходили саме на 2 грн. У зв’язку з цим відзначалося, що така ціна буде найнижчою не лише для Переяслава, а, можливо, і для всієї країни.

Зараз туалетом користується близько 100 осіб на день. І як відмічалося в ході обговорення, люди навіть дивуються, чому такий комфортний туалет і діє досі безкоштовно.



1