Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У місті розпочала роботу ГО «Захист тварин Переяславщини»

У місті розпочала роботу ГО «Захист тварин Переяславщини»

У місті розпочала роботу ГО «Захист тварин Переяславщини»

У Переяславі-Хмельницькому та району досить гостра проблема захисту тварин та їхнього співіснування з людьми. Цьому є кілька причин: по-перше, жорстоке поводження із тваринами стає нормою життя; по-друге, людина так і не навчилась відповідати за свого улюбленця, і часто кота, собаку сприймає як іграшку. Іграшка набридає і тварина потрапляє на вулицю, стає безпритульною. У жодній країні Европи не зустрінеш подібної поведінки. Та і територіальні громади дбають про створення притулків для безпритульних тварин та про їх утримання.

У нашому місті не мало безпритульних тварин і тих, які перебувають під опікою. Всі ці тварини потребують турботи, допомоги людини.

Створення громадської організації «ЗАХИСТ ТВАРИН ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ»  – це крок до вирішення ряду проблем із безпритульними тваринами, допомоги пенсіонерам і малозабезпеченим громадянам утримувати своїх улюбленців. Новостворена організація ставить собі за мету тісну співпрацю з органами місцевого самоврядування. Спільно будуть вирішуватись  питання  стерилізації, вакцинації та кліпсування безпритульних тварин, проведення обліку домашніх тварин,  адже тільки за останній місяць громадська організація вимушена була займатися влаштуванням до приватного притулку в с. Горинка 26 маленьких цуценят. Це прилаштування обійшлося в 26 тис. грн. Господарі взяли і просто викинули на вулицю маленьких, безпомічних тваринок. Така поведінка людини свідчить, що нам ще цілі століття йти до європейських цінностей і ставати європейцями.

Головою Громадської організації «ЗАХИСТ ТВАРИН ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ» на сьогодні є Чабан Галина Вікторівна, телефон: +380963892520.
Організація має рахунок на який приймає внески:
№ 26009053002535
у ПАТ КБ «ПриватБанк»
ЄДРПОУ/ДРФО 41457600
Київська філія. МФО 321842
м. Переяслав-Хмельницький,
вул. Чайковського, 7. 

Громадська організація звертається до всіх, не байдужих до долі тварин, громадян, перераховувати кошти на рахунок ГО «ЗАХИСТ ТВАРИН ПЕРЕЯСЛАВЩИНИ», які будуть використовуватися для підтримки безпритульних тварин, допомоги пенсіонерам та малозабезпеченим утримувати тварин, проведення вакцинації, карантинного утримання після проведення стерилізації, кліпсування, створення пунктів харчування.



1