Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславі-Хмельницькому відкрито справу за фактом спроби чиновниками заволодіти 100 тис. грн.

У Переяславі-Хмельницькому відкрито справу за фактом спроби чиновниками заволодіти 100 тис. грн.

Службові особи підробили офіційну документацію з метою перерахування підряднику грошових коштів за фактично невиконані роботи.

У Переяславі-Хмельницькому міжрайонною прокуратурою Київської обл. розпочато кримінальне провадження за фактом підробки документів та замаху на заволодіння бюджетними коштами службовими особами КП "Переяслав-Хмельницьке виробниче управління комунального господарства". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської обл.

За їх даними, встановлено, що службові особи комунального підприємства в грудні минулого року підробили офіційну документацію і подали пакет підроблених документів в Переяслав-Хмельницьке управління Державної казначейської служби України у Київській обл. з метою перерахування підряднику грошових коштів за фактично невиконані роботи. Чиновники не довели злочин до кінця, оскільки прокуратурою була своєчасно виявлена подання недостовірних відомостей, і майже 100 тис. грн. за ненадання послуги не були перераховані.

Кримінальне провадження зареєстровано за ч. 1 ст. 15, ч. 2 ст. 191 ("Замах на заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем") і ч. 1 ст. 366 ("Службове підроблення") ККУ.



1