Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » У Переяславі запрацює єдина диспетчерська комунальних служб

У Переяславі запрацює єдина диспетчерська комунальних служб

Нещодавно на засіданні виконкому міської ради Переяслава-Хмельницького було прийнято рішення про створення єдиного диспетчерського центру координації роботи комунальних служб. За словами першого заступника міського голови Григорія Карнауха, перш за все він об’єднає ВУКГ та ВУЖКГ. Розміщуватиметься в одній з кімнат міської ради. Там вже є телефони, комп’ютери деяке інше необхідне оснащення.

Наголосив, що сьогодні свої диспетчерські мають і ВУКГ, і жеківці. Створення єдиного центру, куди після його відкриття, звертатимуться жителі міста, надасть можливість бачити та оцінювати стан комунальних проблем не по різну, а у повноті. Нова диспетчерська буде зв’язана і з камерами відеонагляду, що є у місті, тож тут спостерігатимуть і за ситуацією на дорогах. А у випадку якихось надзвичайних подій зможуть оперативно повідомляти про це ту ж поліцію чи ДСНС.

Набору працівників до нового центру проводитися не буде. Оскільки у кожного з підприємств раніше працювало по чотири диспетчери, по двоє з них буде переведено на нове місце роботи, і тепер працюватимуть разом. Оплачуватимуть роботу своїх диспетчерів, як і раніше, кожне з підприємств. Тих диспетчерів, що залишаться, передбачається перевести на іншу роботу.



1