Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Депутатські комісії провели засідання

Депутатські комісії провели засідання

19 травня заступник міського голови Валентина Губенко взяла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини, під час якої члени комісії розглянули питання щодо надання статусу дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування (2 справи); встановлення опіки/піклування над дітьми та призначення опікуна/піклувальника (2 справи); відчуження, дарування, відмови від прийняття спадщини, обміну житла та майна, частка якого належить малолітнім, закріплення права користування житлом за дітьми, гарантування соціального житла, перереєстрація місця проживання дитини (4 справи), участі батька у вихованні дитини (2 справи); продовження терміну перебування у дитячому будинку (1 справа).

Того ж дня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань комунальної власності, яке провів голова цієї комісії – депутат Олександр Якименко та засідання комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішення сесії, співпраці з органами самоорганізації населення, яке провела голова цієї комісії – депутат Марина Навальна. У засіданнях комісій взяли участь секретар ради Петро Бочарін, керівники окремих управлінь і відділів міської ради. Члени комісій розглянули питання, які будуть винесені на розгляд чергової сімдесят четвертої сесії міської ради, яка відбудеться 28 травня.



1