Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » День молоді у Переяславі

День молоді у Переяславі

Кожного року в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді, свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. 26 червня з нагоди Дня молоді на центральній площі міста на жителів Переяслава чекала святкова програма.

О 17-00 у Народному центрі культури «Зустріч» проходила фотовиставка « Я і моє місто» у виконанні 7-и місцевих фотографів-аматорів, які були відзначені подяками від відділу культури та туризму виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради.

На центральній площі міста від центру психологічного розвитку дітей і дорослих «Діалог» проходили майстер-класи з ліплення з пластиліну та з малювання фарбами, із аквагриму, техніки розпису тіла, від вихованців БХТДЮМ, а також із розпису на воді у техніці Ембру від спеціально запрошеної майстрині з Кременчуга Світлани Сілантьєвої.

О 18-00 відбулося урочисте привітання з нагоди Дня молоді та Дня Конституції від керівних органів місцевої влади: першого заступника міського голови Григорія Карнауха, секретаря міської ради Петра Бочаріна та заступника міського голови Валентини Губенко. За активну життєву позицію та з нагоди Дня молоді Подякою міського голови та цінними подарунками було відзначено таких представників молодіжних громадських організацій міста:

Герасименка Юрія Васильовича – учасника міжнародних змагань з тріатлону «Слов’янська хвиля».
Богатиря Миколу Миколайовича – учасника міжнародних змагань з тріатлону «Слов’янська хвиля».
Товкайла Василя Миколайовича – учасника міжнародних змагань з тріатлону «Слов’янська хвиля».
Мамітька Антона Володимировича – учасника міжнародних змагань з тріатлону «Слов’янська хвиля».
Томчука Юрія Вікторовича – члена ГО «Джем толока».
Літкову Олену Олександрівну – члена ГО « Джем толока».
Мацкевича Дмитра Івановича – члена ГО « Джем толока».
Микитенко Оксану Анатоліївну – вихованку Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді за І місце у Всеукраїнській виставці «Знай свій рідний край».
Міранович Владислав Дмитрович – голова студентської ради ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди»

О 19-00 розпочався патріотично-мистецький захід «Молодь – надія держави», у якому продемонстрували свої хореографічні та вокальні дані танцювальні гурти та співаки Переяславщини. У рамках святкування діяла виїзна торгівля та дитячі атракціони.



1