Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » День медичного працівника у Переяславі

День медичного працівника у Переяславі

День медичного працівника у Переяславі

15 червня, напередодні професійного свята, у будинку культури віншували медиків Переяславщини.

Медичних працівників вітали голова РДА Юрій Клименко, голова райради Петро Качкалда, керівник апарату адміністрації Валерій Перчук, заступник голови міської ради Валентина Губенко, голова Студениківської об’єднаної територіальної громади Марія Лях та секретар Дівичківської об’єднаної територіальної громади Ніна Степова та депутат районної ради, керівник ПП «Соснова» Юрій Павлушко.

Щирі слова лунали також від очільників медичних установ: головного лікаря комунального закладу  Переяслав-Хмельницької районної ради «Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня» Володимира Якименка, головного лікаря комунального закладу Переяслав-Хмельницької районної ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталії Царенок та головного лікаря філії комунального закладу  КОР КОЦЕМДМК «Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги» Мирослава Демківа, а також голови районної організації профспілки працівників охорони здоров’я Андрія Дуди.

Найкращі представники медичної галузі отримали заслужені подяки, матеріальне заохочення та квіти від очільників міста, району та керівників закладів.

Близько півтора десятка нагород за підписом міського голови Тараса Костіна кращим з кращих вручила його заступник Валентина Губенко.

Творчими  номерами до віншувань долучилися артисти Переяслав-Хмельницького РБК, Павло Рекун,  Валентин Жуль, вокально-інструментальний гурт «Ерідон» та хореографічний колектив «Реверанс».



1