Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Центр розвитку підприємництва в Переяславі

Центр розвитку підприємництва в Переяславі

Центр розвитку підприємництва в Переяславі

Нещодавно відбулася зустріч представників Київського обласного центру зайнятості на чолі з директором Денисом Дармостуком із заступником міського голови м. Переяслав-Хмельницький Наталією Устич та головним спеціалістом відділу підприємництва та споживчого ринку Анною Тараненко.

Раніше представники Переяслав-Хмельницької міської ради звернулись до служби зайнятості з проханням сприяти у відкритті Центру розвитку підприємництва на базі місцевої філії ОЦЗ.

«В області успішно функціонують два таких Центри, створені за підтримки органів місцевої влади та самоврядування на базах Білоцерківського міськрайонного та Києво-Святошинського районного центрів зайнятості. З початку 2019 року їх послугами вже скористались майже 2,7 тисяч осіб працездатного віку, а також понад 2,2 тисячі роботодавців та суб’єктів підприємництва», – зазначив Денис Дармостук.

Під час зустрічі розглянули основні етапи створення Центру розвитку підприємництва, роль кожної зі сторін та запланували наприкінці 2019 року відкрити Центр на базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського ОЦЗ.

З практичною роботою Центру Наталія Устич та Анна Тараненко ознайомились під час візиту до Києво-Святошинського районного центру зайнятості. Саме тут у 2016 році розпочав роботу перший Центр розвитку підприємництва.



1