Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді запрошує на День відкритих дверей

Будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді запрошує на День відкритих дверей

Будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького – єдиний комплексний позашкільний заклад у місті Переяславі-Хмельницькому, що є культурно-дозвіллєвим і пізнавальним центром для дітей та юнацтва. Він користується заслуженою довірою, любов’ю й підтримкою дітей, батьків та громадськості.
Що нас об’єднує: прагнення зробити позашкільне життя змістовним, радіснішим, цікавішим, бажання діяти разом.
Що для нас найдорожче: свобода думки, особистість.
Про кого турбуємось: один про одного і про тих, хто потребує допомоги.
Що нам допомагає жити: гра, сюрприз, таємниця, вигадка, фантазія, те, що ми вирішуємо і робимо самі.
Ми співпрацюємо: з усіма, кому зрозумілі і небайдужі наші інтереси, справи, хто готовий допомагати нам.
Ми самі вирішуємо: який гурток обрати, які справи робити, які свята нам проводити.
Якщо ти з нами: знайдеш друзів серед своїх ровесників і дорослих, зможеш проявити себе там, де цікаво, не залишишся сам в радості і біді.
Запрошуємо дітей, юнацтво та молодь до творчості, пізнання навколишнього світу та свого місця в ньому, розкриття та успішної реалізації своїх можливостей, дружнього спілкування та змістовного дозвілля!

НА ВАС ЧЕКАЮТЬ:

гуртки «Міська рада дітей Переяслава» (МРДП) – керівник Ніна Іванівна Товкун та «Лідер» – керівник Лариса Василівна Ткаченко. На заняттях вихованці вивчають основи теорії лідерства, розвивають свої творчі та лідерські якості, вчаться реалізовувати себе та свої ідеї. Лідери беруть активну участь у соціальному житті міста, створюють та реалізовують соціальні проекти, проводять творчі зустрічі та ігрові програми.
Вокальна студія «Акорд» – керівник Анна Валеріївна Порфір`єва. На заняттях студії панує завжди творча, доброзичлива атмосфера. В тісній співпраці з батьками, молодий педагог розвиває культуру музичного сприймання, вокальні навички,
Гурток бісероплетіння «Сувенір» – керівник Ірина Іванівна Омельяненко. Гуртківці не тільки навчаться виготовляти бісерні ексклюзиви, а й дізнаються про історію декоративно-ужиткового мистецтва, отримають своєрідну мистецьку терапію, та, що найголовніше – педагог формує активну життєву позицію, нове оригінальне і неповторне мислення гуртківців, правильне пізнання світу і себе в ньому.
Акробатично-хореографічна студія «Фантазія» – керівник Тетяна Іванівна Ковшун. Поєднання акробатики з хореографією сприяє розвитку координації рухів, гнучкості, ритмічності, розкутості, емоційності, вдосконаленню рухових якостей. Заняття пропагують здоровий спосіб життя і служать засобом профілактики і корекції здоров’я. А ще – це можливість виступати на святах, брати участь та перемагати у конкурсах!
Хореографічна студія «Перлина» – керівник Ірина Олександрівна Марченко. Діяльність студії направлена на розвиток музично-танцювальної культури особистості. Учасники «Перлини» є неодноразовим призером та переможцем багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів.

Гурток «Майстриня» – керівник Лідія Олексіївна Висовень. Сувеніри та речі повсякденного вжитку із тканини та оздоблювальних матеріалів прикрасять ваше життя! Навчання в гуртку розвиватиме у вихованців конструкторські здібності,винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію, здатність проявляти творчу ініціативу та вміння застосовувати отримані знання на практиці.

Гурток «Ми малюємо світ» – керівник Тетяна Леонідівна Трухан. На заняттях гуртка ви збагатите знання про різні техніки живопису та графіки, жанри образотворчого мистецтва, навчитеся володіти художніми матеріалами. Досвідчений педагог уміло розвиватиме образне мислення, навчить гармонійно поєднувати кольори, розкриє психологічні секрети кольоротерапії.
Театральна студія «ARTTIME» – керівник Анна Валеріївна Порфір`єва. Це можливість для дитини різнобічно виразити себе, поєднуючи мистецтво слова, дії, образотворчого мистецтва, музики, хореографії та особистісні якості. Діти опанують на гуртку те, чого не завжди можна досягти стандартними прийомами загальноосвітнього навчання в школі, адже розвиток акторської майстерності потрібен усім без винятку.

Гурток «Рукоділля» – керівник Світлана Олександрівна Кондратенко. Різноманітні види сучасного рукоділля , стрічки, нитки, фоаміран, вовна, папір та інші, часом несподівані матеріали допоможуть створити неповторні речі. Під час занять ви також матимете можливість поспілкуватися, поділитися враженнями, отримати підтримку та пораду.
Гурток «Петриківський розпис» – керівник Марія Миколаївна Губар, допоможе пізнати секрети традиційного українського розпису, створити незвичайні речі в національному стилі. Багатство фантазії, яскраві художні образи, навчання плануванню та організації творчого процесу та широкі можливості для самостійного пошуку шляхів вирішення творчих завдань ви відкриєте для себе.

Творча студія «Дизайн композицій» – керівник Тетяна Миколаївна Буторіна. Разом з керівником ви поринете у світ природних матеріалів. Робота з рослинами та соломкою знімає втому, подразливість, нервове напруження, розвиває охайність, уважність, зосередженість, моторику рухів, естетичний смак. А вироби стануть окрасою вашої оселі.
Гурток «Крій та шиття – керівник Людмила Миколаївна Щава. Гуртківці вивчають історію і культуру одягу, різні напрямки моди в сучасному одязі, знайомляться з особливостями модного крою та сучасними технологіями, процесами виготовлення одягу. Ви зможете власноруч пошити досить несподівані та оригінальні речі, за які можна перше місце у конкурсах посісти і подарувати рідним чи друзям, чи користуватися самим.



1