Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » Безпека Трубізької насосної станції

Безпека Трубізької насосної станції

Трубізька насосна станція

На звернення громадян щодо охорони Трубізької насосної станції Переяслав-Хмельницька міська рада інформує.

У зв’язку із ситуацією пов’язаною зі зростанням рівня терористичної та диверсійної загрози в столичному регіоні, з метою захисту громадян області, міста та району від загроз, було створено Київський обласний оперативний штаб з питань безпеки громадян України та захисту найважливіших об’єктів інфраструктури та Переяслав-Хмельницький районний оперативний штаб з питань безпеки громадян України та захисту важливих об’єктів інфраструктури.

Одним з найважливіших у захисті об’єктів інфраструктури міста та району визнано питання організації надійного захисту Трубізької насосної станції Переяслав-Хмельницької експлуатаційної дільниці Київського регіонального управління водних ресурсів. Враховуючи розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 № 47-р «Про встановлення режимів підвищеної готовності та надзвичайної ситуації», було вирішено посилити охорону та заборонити доступ сторонніх осіб до Трубізької насосної станції.

Охорону цього об’єкту здійснюють працівники Переяслав-Хмельницького МВ ГУ МВС України в Київській області, особовий склад роти охорони при Переяслав-Хмельницькому об’єднаному міському військовому комісаріаті та громадська організація «Спілка власників зброї «Переяслав».

Просимо громадян поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, пристосуватися до обставин, які склалися, і не чинити перепони охоронцям у виконанні їхніх обов’язків.


Автор: Міський голова Тарас Костін

1