Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Останні новини
В Переяславі відбулася зустріч із героями 3-ї окремої штурмової бригади
18.03.2024

Представники 3-ї окремої штурмової бригади нещодавно завітали до Переяслава, де поділилися з місцевою громадою та випускниками одного з місцевих ліцеїв своїми переживаннями на фронті, деталями служби в підрозділі, а також цілями та діяльністю молодіжної організації «Центурія».


Переяслав відзначив відкриття модернізованого молодіжного центру «Зустріч»
18.03.2024


На Переяславщині оголошено попередження про потенційні затоплення: жовтий рівень загрози на берегах Дніпра
18.03.2024


Переяславська громада тепер користується автомобілем швидкої допомоги, подарованим містом Магдебург з Німеччини
18.03.2024


Головна » Новини » В Андрушах відкриють власну свердловину

В Андрушах відкриють власну свердловину

Тривалий час у мешканців мікрорайону Андруші Переяслава-Хмельницького були суттєві проблеми виникали з водопостачанням, особливо у літні посушливі періоди. Також доволі складна ситуація виникла для мешканців колишнього п’ятиповерхового гуртожитку ТТС, що знаходиться в мікрорайоні Підварки по вул. Богданова. Після зміни власника підприємства гуртожиток за наполяганням його мешканців було переведено на баланс міського ВУЖКГ, виникала загроза, що житловий будинок може бути відключено від водопостачання, що надходить з підприємства. Тоді мешканці звернулися до міської влади. Проте допомогти їм оперативно не було можливості, адже підварська водопровідна мережа знаходилася на певній відстані від гуртожитку.

29 вересня, відкриваючи чергове засідання сесії міської ради, її секретар Петро Бочарін поінформував про вирішення цих проблем. За його словами, на виготовлення свердловини на Андрушах вже надано 350 тис. грн. Роботи йдуть повним ходом. Відповідно до графіку робіт повністю вони повинні бути закінченими до 31 грудня цього року. Так що нова свердловина може стати гарним новорічним подарунком для андрушівців.

Також повідомив, що закінчено роботи по виготовленню ділянки водопроводу, що з’єднає гуртожиток з підварською водопровідною мережею. Зараз закуповується обладнання, яке дозволить вже найближчим часом відмовитися від води з колишньої ТТС.



1