Переяслав-Хмельницький колаж
місто Переяслав та Переяслав-Хмельницький район
Головна » Статті » Ін'єкції в косметології: яку методику обрати?

Ін'єкції в косметології: яку методику обрати?

У догляді за обличчям і тілом ін'єкції в косметології стали звичною справою. Найрізноманітніші уколи краси, якими щороку поповнюється арсенал лікарів, допомагають жінкам виглядати молодше і вдосконалювати свою зовнішність. У списку актуальних процедур лідируючі позиції належать ботоксу, биоревитализации, гіалуронопластика і мезотерапії.
Ін'єкції в косметології: яку методику обрати?

Про ботокс

Примітно, що ці методики можна комбінувати між собою, домагаючись найкращих і тривалих результатів. Диспорт та ботокс застосовують для випрямлення мімічних зморшок. Всі ці препарати містять в собі певну концентрацію очищеного ботулінічного яду. Завдяки його блокуючим властивостям нервові волокна припиняють передавати імпульси до м'язів. Вони знаходяться в спокої, а разом з ними і шкіра досить тривалий час, протягом якого в зоні уколів не народжуються зморшки.

Термін дії диспорта і ботокса до повного виведення з організму коливається від півроку до 8 місяців. Після того як рухливість мускулатури відновиться, ін'єкції від зморшок можна робити повторно.

Про біоревіталізацію

Суть процедури біоревіталізації в наступному: під шкіру обличчя вколюють препарати гіалуронової кислоти, яка сприяє підтримці природної вологості в шарах дерми. Завдяки оптимальній зволоженості епідерміс виглядає здоровим, квітучим, гладким, без набряків і зморшок.

Методика рекомендована при тьмяності і втомленості шкірі, схильності до сухості і появам ранньої в'ялості. Наприклад, Aquashine Classic біоревіталізація миттєво оживляє обличчя, до того ж стимулює в товщі дерми процеси формування «білків молодості» - колагену і еластана.

Про уколи мезотерапії

Процедура основним своїм завданням ставить оздоровлення шкіри мезококтейльями зсередини і поліпшення в її структурі обмінних процесів. Для цього препарати вводять на глибину епідермального шару 3-5 мм. Діючи на рівні мезодерми, корисні мікроелементи, амінокислоти, лікарські засоби і вітаміни надають комплексний вплив на стан обличчя і тіла.

Мезококтейлі усувають дрібні зморшки, лікують акне і пігментні плями, зменшують глибину розтяжок і рубців, підвищують загальний тонус епідермісу. Для боротьби з мімічними зморшками біля рота і брів, навколо очей і в верхній частині перенісся застосовують комбіновану методику - мезоботокс.

Кілька слів про контурну пластику

Не тільки ефективне омолодження, але і корекцію контурів і частин обличчя гарантує контурна пластика у косметологічних салонах Києва - процедура із застосуванням гелів. Їх склад представлений синтетичними і напівсинтетичними аналогами гіалуронка. За рахунок в'язкого стану гіалуронових гелів легко виконується невелика пластика скул або підборіддя, робиться збільшення губ і вирівнювання зморшок різної глибини.

На завершення

Рекомендація для всіх ін'єкційних процедур краси - обов'язково проведення в умовах косметологічного центру або клініки. Набуття молодості через уколи без ускладнень і неприємних наслідків може гарантувати тільки професійний лікар-косметолог.

За метеріалами: botoxbar.net



1